Pui la gratar cu sos de gratar Salsa

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar cu sos de grătar Salsa ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 505 calorii, 22g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de suc de portocale, oțet de cidru, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pui La Gratar Cu Sos De Gratar Alb, Pui la gratar cu sos de gratar cu afine, și Pui La Gratar Cu Sos De Gratar Alb.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați salsa, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, sucul de portocale, oțetul, zahărul brun, siropul de porumb, oregano și uleiul. Se fierbe la foc mic timp de 45 până la 60 de minute.
Scoateți sosul de pe foc și adăugați cilantro.
Folosiți sosul pentru a unge puiul în ultimele 20 de minute de grătar, rezervând aproximativ 1/2 cană de sos pentru a unge bucățile gătite chiar înainte de servire.