Pui la gratar cu sos de busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu pansament de busuioc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 347 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.6 pe portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Pui la gratar cu sos de busuioc, Zucchini la grătar cu sos de zară-busuioc, și Pene de Iceberg la grătar cu sos de zară-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/3 cană de ulei, 3 linguri de suc de lămâie, semințe de fenicul, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-o pungă de plastic re-sigilabilă.
Adăugați puiul și sigilați punga. Masați marinada în pui. La frigider cel puțin 30 de minute și până la 1 zi, întorcând puiul ocazional.
Între timp, amestecați busuiocul, usturoiul, coaja de lămâie, rămânând 1/4 cană suc de lămâie, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un blender până la neted. Amestecați treptat în restul de 1/3 cană de ulei. Condimentați sosul de busuioc, după gust, cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare sau preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Gratiți puiul până când tocmai ați fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul în farfurii.
Stropiți sosul de busuioc și serviți.