Pui la gratar cu salata de rosii-castraveti
Această rețetă servește 4. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați castraveți kirby, piper, mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Ardei gras, roșii, castraveți și salată de pâine la grătar, Pui La Grătar Cu Castraveți, Ridiche Și Roșii Cherry, și Friptură la grătar cu sos cremos de iaurt și salată de roșii-castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spargeți cățelul de usturoi, presărați cu 1 linguriță de sare și cu partea plată a unui cuțit mare, mash și frotiu la o pastă grosieră.
Puneți pasta de usturoi într-un castron mare și amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Adăugați roșiile, castravetele, pepperoncini și mărarul și aruncați. Dați câteva măcinări generoase de piper negru. Aruncați din nou și puneți deoparte.
Preîncălziți o tigaie la grătar sau o tigaie antiaderentă la înălțime medie. Pulverizați ușor paillardele de pui cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Grătați puiul, în loturi, dacă este necesar, pentru a evita aglomerarea tigaiei, întorcându-se o dată, până la fiert, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Așezați fiecare paillard pe o farfurie și serviți acoperit cu salata de roșii-castraveți.