Pui La Gratar Cu Lamaie Dijon

Dijon lamaie pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 285 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Pui la grătar cu Dijon și lămâie Meyer, Kabobs De Pui Dijon Cu Lămâie La Grătar, și Pui La Grătar Cu Lămâie Dijon {Marinadă De 15 Minute} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul Dijon, semințele de muștar, mierea, ardeiul negru și ienibaharul împreună într-un bol.
Tăiați fante mici într-un model transversal în fiecare piept de pui pentru a ajuta marinada de muștar să se înmoaie în pui.
Adăugați puiul la marinada de muștar; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 6 ore.
Scoateți puiul din marinată și presărați cu sare. Aruncați marinada rămasă.
Ungeți ușor o tigaie pentru grătar și puneți-o la foc mediu-mare.
Gătiti puiul în tigaia la grătar până nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.