Pui la Gratar cu Caise
Pui la grătar cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,68 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 380 de calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, apă, amestec de supă de ceapă și căței de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă obține un scor destul de bun de 46%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Aripioare de pui cu glazură cu caise la grătar, Tofu la grătar cu portocale și pui la grătar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți puiul și usturoiul în ulei până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Într-un castron mic, combinați conservele de caise, sosul de grătar, apa și amestecul de supă de ceapă.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 25-30 de minute sau până când puiul nu mai este roz.
Vin recomandat: Zinfandel, Trandafir Spumant
Zinfandel și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Barbecue Chicken. Zinfandelul fructat și cu tanin scăzut este grozav pentru orice fel de mâncare lipicios și picant de pui la grătar. Dacă nu simți vinul roșu, va funcționa și un rosé spumant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
![Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir]()
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.