Pui la gratar cambodgian (Mann Oeng K ' tem Sor, Marech)

Pui la gratar cambodgian (Mann Oeng K ' tem Sor, Marech)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați pui la grătar Cambodgian (Mann Oeng K ' tem Sor, Marech) o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 977 calorii, 73G de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pui, sare grosieră, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Chicken SAML (Curry De Pui Cambodgian), Rulouri De Ouă Cambodgiene, și Sangria Cambodgiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați grăsimea chiar în interiorul gâtului și cavităților corpului puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Scoateți pachetul de mănuși și lăsați-l deoparte pentru o altă utilizare. Clătiți puiul, în interior și în exterior, sub apă curentă rece, apoi scurgeți-l și ștergeți-l uscat, în interior și în exterior, cu prosoape de hârtie. Spatchcock puiul. Faceți 2 tăieturi adânci până la os în ambele părți ale pieptului de pui și în fiecare picior și coapsă. Tăiați sau pliați vârfurile aripilor înapoi în spatele aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați pasărea într-un vas de copt nereactiv suficient de mare pentru a o ține.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Așezați jumătățile de usturoi, zahărul și sarea într-un mortar greu și lăsați-le într-o pastă cu un pistil. Lucrați în sosul de soia și sosul de pește. Dacă nu aveți mortar și pistil, combinați usturoiul, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie mic și piureul într-o pastă, apoi lucrați în sosul de soia și sosul de pește. Puneți marinada peste pui, forțând-o în fante și întorcând pasărea pentru a o acoperi bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Lăsați puiul să se marineze la frigider, acoperit, timp de 1 oră până la 4 ore; cu cât marinează mai mult, cu atât aroma va fi mai bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați cățelul de usturoi zdrobit și gătiți până abia începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați usturoiul într-un castron mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați semințele de annatto în cratiță cu uleiul și gătiți până când sunt parfumate și rumenite, iar uleiul devine portocaliu, aproximativ 2 minute. Dacă utilizați boia de ardei în loc de semințe de annatto, gătiți-o doar 15 secunde. Strecurați uleiul printr-o strecurătoare de sârmă cu plasă fină în vasul cu usturoiul. Puneți glazura deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Așezați 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și 1/4 linguriță de zahăr, dacă utilizați, în 2 boluri mici atractive. Pregătiți limele; veți adăuga sucul de lămâie în ultimul moment. (A Se Vedea Nota.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți-l la mediu. Lăsați o secțiune a grătarului goală pentru o zonă de siguranță.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Când este gata de gătit, periați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scurgeți puiul și aruncați marinada și aranjați-o pe grătarul fierbinte sau într-un coș de grătar cu ulei, dacă utilizați, cu pielea în jos. Puneți puiul la grătar până se rumeneste și se gătește, 12 până la 20 de minute pe fiecare parte. Mutați puiul după cum este necesar pentru a evita orice flare-up-uri. Folosiți un termometru pentru carne citit instantaneu pentru a testa coacerea, introducându-l în cea mai groasă parte a coapsei, dar nu astfel încât să atingă un os. Temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 170 F. alternativ, puteți face o tăietură în carnea de pui unde coapsa se conectează la corp; nu ar trebui să existe urme de roșu la os. În ultimele 10 minute de gătit, începeți să periați puiul pe ambele părți cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pentru a servi, transferați puiul, cu pielea în sus, într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Lăsați-l să se odihnească aproximativ 2 minute, apoi tăiați-l în bucăți cu un satâr.
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
7
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie în fiecare castron cu sarea, piperul și zahărul pentru sosul de scufundare și amestecați-l cu o furculiță sau bețișoare până când sarea și zahărul se dizolvă. Pentru a mânca, înmuiați bucățile de pui în sucul de lămâie sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Variație
9
Pui Khmer la grătar folosind metoda indirectă: puteți, de asemenea, să grătiți puiul folosind metoda indirectă, un proces care, deși nu este în mod tradițional Khmer, are avantajul de a elimina orice risc de apariție. Configurați grătarul pentru grătar indirect, așezați o tigaie de picurare în centru și preîncălziți grătarul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați pielea de pui marinată cu fața în sus în centrul grătarului peste tigaia de picurare și departe de foc. Acoperiți grătarul și gătiți puiul până se rumenesc și se fierbe, 40 de minute până la 1 oră. Începeți să periați puiul cu glazura în ultimele 15 minute de gătit și ungeți-l din nou la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Dacă serviți 4 persoane, dublați ingredientele sosului de scufundare și împărțiți-le în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
De La Planet Barbecue! O călătorie electrizantă în jurul traseului de grătar din lume de Steven Raichlen. Copyright 2010 de Steven Raichlen. Publicat de Workman Publishing Company, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista