Pui la cuptor și umplutură
Puiul la cuptor și umplutura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 64 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, amestec de umplutură instant, cremă condensată de supă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Sandy ' s Chicken (Pui la cuptor cu umplutură și brânză), Caserola Cu Umplutură De Brânză La Cuptor, și Cârnați și umplutură de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți fâșii de pui în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de supă de țelină, crema de supă de pui și 1/2 cană bulion de pui; se toarnă amestecul peste pui.
Presărați puiul cu brânză, apoi combinați amestecul de umplutură și pachetul de condimente cu restul de 1/2 cană de bulion de pui, amestecați împreună și puneți amestecul deasupra puiului.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.