Pui la cuptor și dovlecei

Pui la cuptor și dovlecei
Puiul la cuptor și dovlecelul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 408 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Pui la cuptor și dovlecei, Scampi de pui la cuptor cu cartofi și dovlecei, și Joi Înapoi: Ziti La Cuptor Cu Pui Și Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți oul, apa, sarea și piperul într-un castron puțin adânc. Puneți deoparte 2 linguri de pesmet; turnați firimiturile de pâine rămase într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi puneți-l în pungă și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti puiul in tigaie pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie; gatiti si amestecati dovlecelul si usturoiul la foc mediu pana cand dovlecelul este usor fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Presărați 2 linguri de pesmet rezervat peste dovlecei. Se acoperă cu felii de roșii, 2/3 cană de brânză mozzarella și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Felii De RoșiiFelii De Roșii
PesmetPesmet
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BusuiocBusuioc
8
Așezați puiul deasupra stratului de dovlecei. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). Descoperiți și presărați cu brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Coaceți până când brânza este topită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista