Pui la cuptor și Brie
Puiul la cuptor și Brie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 337 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 242 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Un amestec de bere, brânză brie, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), Brie la cuptor cu gem de smochine, și Brie La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Turnați berea sau vinul într-un vas de copt de sticlă suficient de mare pentru a întinde puiul. Condimentați puiul cu sare, piper și oregano pe ambele părți și puneți-l în vas.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sucurile se limpezesc. În timp ce puiul se coace, feliați Brie cu coaja în felii groase de 1/4 inch. Când puiul este gata, așezați felii de Brie deasupra. Reveniți la cuptor timp de 3 până la 5 minute, până când brânza este topită. Voila, puiul cu sos Brie este complet!