Pui La Cuptor Spaniol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor spaniol. O porție conține 738 calorii, 44G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, părți de pui, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macrou Spaniol La Cuptor, Ouă Coapte Spaniole, și Somon La Cuptor Spaniol.
Instrucțiuni
Faceți marinada: într-un castron mediu bateți împreună uleiul de măsline, oțetul, oregano, sarea, usturoiul praf, piperul, frunzele de dafin, stafidele și măslinele.
Marinați puiul: înțepați pielea puiului cu dinți de furculiță sau vârful unui cuțit ascuțit și adăugați la marinată, acoperind bine. Înțeparea pielii este de a ajuta marinada să pătrundă în pui. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau până la noapte.
pui în vas de copt, se acoperă cu marinată, vin, zahăr brun: pre-căldură cuptor la 350 F.
Așezați puiul într-un vas de copt de 12x8x2 inci.
Adăugați vinul în marinată și turnați peste pui.
Presărați puiul peste tot cu zahăr brun.
Coaceți neacoperit la 350 de metri pătrați, ungând ocazional, până când puiul este fraged, 45 până la 50 de minute.
Îndepărtați frunzele de dafin.