Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor spaniol. O porție conține 738 calorii, 44G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, părți de pui, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macrou Spaniol La Cuptor, Ouă Coapte Spaniole, și Somon La Cuptor Spaniol.
Instrucțiuni
1
Faceți marinada: într-un castron mediu bateți împreună uleiul de măsline, oțetul, oregano, sarea, usturoiul praf, piperul, frunzele de dafin, stafidele și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Grăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Marinați puiul: înțepați pielea puiului cu dinți de furculiță sau vârful unui cuțit ascuțit și adăugați la marinată, acoperind bine. Înțeparea pielii este de a ajuta marinada să pătrundă în pui. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
pui în vas de copt, se acoperă cu marinată, vin, zahăr brun: pre-căldură cuptor la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați puiul într-un vas de copt de 12x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Adăugați vinul în marinată și turnați peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Presărați puiul peste tot cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Coaceți neacoperit la 350 de metri pătrați, ungând ocazional, până când puiul este fraged, 45 până la 50 de minute.
Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. CVNE Seleccion de fincas Tempranillo cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.