Pui La Cuptor Savuros
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor sărat. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 578 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pui, crenguțe de coriandru, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui La Cuptor Savuros, Cina savuroasă de pui la cuptor și cartofi, și Pui La Cuptor Dulce Și Sărat Cu Ananas Și Tarhon.
Instrucțiuni
Procesați usturoiul și 1 linguriță. sare într-un robot de bucătărie 2 secunde sau până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Scoateți și rezervați 1 lingură. amestec de usturoi. Se amestecă împreună amestecul de usturoi rămas, iaurtul și coaja de var.
Dacă este cazul, scoateți măruntaiele din pui și rezervați-le pentru o altă utilizare. Clătiți puiul și uscați-l. Slăbiți și ridicați pielea de la pui cu degetele (nu detașați pielea); răspândiți rezervat 1 lingură. amestec de usturoi uniform sub piele.
Așezați crenguțe de coriandru sub piele. Înlocuiți cu atenție pielea și asigurați-o cu murături din lemn.
Întindeți amestecul de iaurt uniform peste pui și în interiorul cavității. Acoperiți și răciți 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 37
Ștergeți excesul de amestec de iaurt din exteriorul puiului cu un prosop de hârtie.
Așezați puiul pe o grătar ușor unsă într-un broiler căptușit cu folie de aluminiu sau o tigaie cu jeleu. Înveliți puiul cu spray de gătit și presărați piper și restul de 1/2 linguriță. sare.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute; acoperiți ușor și coaceți încă 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Lăsați puiul să stea cu 10 minute înainte de feliere.