Pui la cuptor la Dijon cu orez și broccoli

Pui la cuptor la Dijon cu orez și broccoli
Pui la cuptor la Dijon cu orez și broccoli este un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 461 de calorii, 33 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 2,16 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este pe placul a 8 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos de soia, buchețele de broccoli, fulgi de piper și pulpe de pui. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui la cuptor cu broccoli și orez, pui la cuptor cu broccoli și orez și somon cu lămâie la cuptor cu broccoli spiralat și sos Dijon.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte: desfaceți coapsele pentru a le aplatiza și strângeți-le într-o tavă mare, puțin adâncă, care poate fi folosită pentru cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket1/8 Linguriță Amestecul De Condimente Preferat în Stilul Unui Supermarket
2
Combinați următoarele într-un castron mic, în această ordine: condimente, miere, muștar Dijon, sos de soia și sos chili iute. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestecul Tău Preferat De Condimente în Stil SupermarketAmestecul Tău Preferat De Condimente în Stil Supermarket
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ 1 3/4 De Lire Sterline)10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ 1 3/4 De Lire Sterline)
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se toarnă uniform peste pui. Întoarceți puiul cu o furculiță până când fiecare bucată este bine acoperită. Încheiați asigurându-vă că partea aspră a coapsei este în jos. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
A doua zi: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați orezul și apa într-o oală mai mare, sigură pentru cuptor. Se amestecă. Se acopera si se da in cuptorul preincalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Întoarceți puiul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se da la cuptorul preincalzit, langa orez. Setați cronometrul pentru 50 de minute. Cam la jumătatea timpului de gătit pentru pui, îmi place să răsturn puiul din nou. Când sună cronometrul pentru pui, opriți focul, dar lăsați-l la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Clătiți broccoli într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Puneți într-o oală cu capac sau într-o oală sigură pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți, apoi puneți la microunde timp de 5 minute. Când cronometrul sună, adăugați amestecul de condimente la broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista