Pui La Cuptor Cu Zară
Puiul la cuptor cu zară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, lapte de unt, ciuperci portobello pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui La Cuptor Cu Zară, Pui La Cuptor Cu Zară, și Pui De Lapte Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Topiți untul la cuptor într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci (aproximativ 3 minute).
Între timp, înmuiați puiul în 1/2 cană de zară; se presară cu piper și se dragă în făină.
Scoateți vasul de copt din cuptor.
Adăugați ciuperci și cimbru. Aranjați puiul, pieptul în jos, în vasul de copt.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute. Întoarceți puiul și coaceți 10 minute.
Se amestecă împreună supa și restul de 1 cană de zară.
Se toarnă peste pui și se coace 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 165, protejând puiul cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Transferați puiul într-un platou de servire.
Bateți amestecul de supă în vasul de copt până se omogenizează și stropiți peste pui.