Pui La Cuptor Cu Sare

Pui La Cuptor Cu Sare
Puiul la cuptor cu sare este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de mandarină, shaoxing, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sare de pui la cuptor (nr. 6), Cum de a găti: sare Chineză pui la cuptor, și Pui întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 1/2 căni de apă clocotită și coaja de mandarină într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați 1 lingură de sare sub piele; lăsați să stea 5 minute. Clătiți puiul sub apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Așezați puiul pe raftul unei tigaie; lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Transferați puiul pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Combinați restul de 2 1/2 lingurițe de sare, șalotă, ghimbir, vin, sos de soia, ulei și miere într-un castron mic. Frecați 3 linguri de amestec de șalotă în interiorul cavității puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Așezați ceapa și coaja de mandarină în interiorul cavității. Frecați amestecul de șalotă rămas sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
9
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Se toarnă lichidul de înmuiere cu mandarină rezervat într-o tigaie de prăjire superficială; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
11
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne înregistrează 165 și pielea a devenit o culoare maro auriu închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea și feliați.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista