Pui La Cuptor Cu Sare
Puiul la cuptor cu sare este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de mandarină, shaoxing, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sare de pui la cuptor (nr. 6), Cum de a găti: sare Chineză pui la cuptor, și Pui întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru.
Instrucțiuni
Combinați 2 1/2 căni de apă clocotită și coaja de mandarină într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați 1 lingură de sare sub piele; lăsați să stea 5 minute. Clătiți puiul sub apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați puiul pe raftul unei tigaie; lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 42
Transferați puiul pe o suprafață de lucru.
Combinați restul de 2 1/2 lingurițe de sare, șalotă, ghimbir, vin, sos de soia, ulei și miere într-un castron mic. Frecați 3 linguri de amestec de șalotă în interiorul cavității puiului.
Așezați ceapa și coaja de mandarină în interiorul cavității. Frecați amestecul de șalotă rămas sub pielea slăbită.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă lichidul de înmuiere cu mandarină rezervat într-o tigaie de prăjire superficială; așezați raftul în tigaie.
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne înregistrează 165 și pielea a devenit o culoare maro auriu închis.
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea și feliați.