Pui la cuptor cu rozmarin și lămâie
Pui la cuptor cu rozmarin și lămâie durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 242 de calorii , 21 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Mergeți la magazin și cumpărați pui la grătar, lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Vă este oferit de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 39% , ceea ce este destul de rău. Încercați Pui la cuptor cu mere și rozmarin , Pulpă de miel la cuptor cu usturoi, rozmarin și pătrunjel și Pui la grătar cu lămâie și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul; uscați-l prin tamponare cu prosoape de hârtie.
Combinați usturoiul și rozmarinul. Frecați puiul pe dinăuntru și pe dinafară cu amestecul de usturoi. Tăiați-l în jumătate și adăugați un suc de lămâie.
Presărați 2 linguri de suc de lămâie peste puiul preparat.
Puneți jumătățile de lămâie stoarse în cavitatea corpului.
Înfigeți pielea gâtului în spate. Legați picioarele de coadă; folosiți o sfoară 100% bumbac; răsuciți vârfurile aripilor sub spate.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe grătar într-o tavă de copt puțin adâncă. Introduceți termometrul pentru carne în centrul mușchiului interior al coapsei, asigurându-vă că becul nu atinge osul.
Coaceți, fără capac, într-un cuptor preîncălzit la 190°C timp de 1 oră și jumătate sau până când termometrul pentru carne înregistrează 84°C și pulpele se mișcă ușor în alveole, ungând ocazional cu sos.