Pui la cuptor cu rozmarin și lămâie

Pui la cuptor cu rozmarin și lămâie
Pui la cuptor cu rozmarin și lămâie durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 242 de calorii , 21 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Mergeți la magazin și cumpărați pui la grătar, lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Vă este oferit de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 39% , ceea ce este destul de rău. Încercați Pui la cuptor cu mere și rozmarin , Pulpă de miel la cuptor cu usturoi, rozmarin și pătrunjel și Pui la grătar cu lămâie și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul; uscați-l prin tamponare cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Combinați usturoiul și rozmarinul. Frecați puiul pe dinăuntru și pe dinafară cu amestecul de usturoi. Tăiați-l în jumătate și adăugați un suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Presărați 2 linguri de suc de lămâie peste puiul preparat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
4
Presărați puiul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Puneți jumătățile de lămâie stoarse în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Înfigeți pielea gâtului în spate. Legați picioarele de coadă; folosiți o sfoară 100% bumbac; răsuciți vârfurile aripilor sub spate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe grătar într-o tavă de copt puțin adâncă. Introduceți termometrul pentru carne în centrul mușchiului interior al coapsei, asigurându-vă că becul nu atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Coaceți, fără capac, într-un cuptor preîncălzit la 190°C timp de 1 oră și jumătate sau până când termometrul pentru carne înregistrează 84°C și pulpele se mișcă ușor în alveole, ungând ocazional cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista