Pui la cuptor cu piersici
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la cuptor cu piersici ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 264 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Piersici Coapte, Mic Dejun Piersici Coapte, și Somon și piersici coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Puneți puiul în vasul de copt pregătit și presărați cu 1/2 cană de zahăr brun.
Puneți felii de piersică peste pui, apoi presărați cu 1/2 cană rămasă zahăr brun, ghimbir, cuișoare și suc de lămâie.
Coaceți aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit, bătând adesea cu sucuri, până când puiul este gătit și sucurile se limpezesc.