Pui La Cuptor Cu Marmeladă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor cu marmeladă. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 398 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Un amestec de pui, sos worcestershire, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Marmeladă Șuncă La Cuptor, Șuncă la cuptor cu glazură de marmeladă-hrean, și Dijon-Marmeladă-Șuncă La Cuptor Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți măruntaiele din pui și aruncați-le. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Puneți vârfurile aripilor sub pasăre și legați picioarele, dacă doriți.
Așezați pasărea, cu pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit cu legume și așezați raftul într-o tigaie.
Se amestecă împreună marmelada de portocale și următoarele 3 ingrediente; se toarnă amestecul peste puiul pregătit în tigaie.
Se presară uniform cu pătrunjel proaspăt tocat.
Coaceți puiul la 350 timp de 1 oră și 30 de minute sau până când este gata, ungând ocazional cu sucuri de tigaie.