Pui La Cuptor Cu Legume
Veggie cuptor de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 433 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de ulei de măsline, coapse de pui, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Stive De Legume Ușor Prăjite La Cuptor, Pui prăjit la cuptor-puiul prăjit la cuptor picant vă va mulțumi cu siguranță pe toți oaspeții dvs, și Pui cu ardei de lămâie cu usturoi – faceți pui cu usturoi ușor la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal într-un vas de copt de 9x13 inch. Condimentați bucățile de pui cu usturoi praf, ienibahar, pătrunjel, boia, sare și piper.
Așezați bucățile de pui condimentate în vasul de copt.
Adăugați ardeiul gras verde, ceapa și roșiile la pui.
Așezați morcovii și cartofii în jurul puiului și stropiți peste toate 2 linguri de ulei de măsline. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, ungând puiul cu sucuri, până când puiul nu mai este roz în interior și cartofii sunt fierți și fragezi.