Pui La Cuptor Cu Fulgi De Ovăz

Pui La Cuptor Cu Fulgi De Ovăz
Ovăzul de pui la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 888 calorii, 68G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, boia de ardei, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Stafide Coapte Fulgi De Ovăz Simplu, Fulgi De Ovăz Stafide Cookie Fulgi De Ovăz Coapte, și Fulgi De Ovăz Cookie Fulgi De Ovăz Coapte.

Instrucțiuni

1
Coat un 13-in. x 9-în. vas de copt cu spray de gătit; pus deoparte. Într-un castron puțin adânc sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați ovăz, boia, praf de chili, sare, dacă doriți, praf de usturoi, chimen și piper. Înmuiați puiul în lapte, apoi acoperiți cu amestec de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Pui întregPui întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PiperPiper
ChimenChimen
LapteLapte
OvăzOvăz
SareSare
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Se pune în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Se coace, neacoperit, la 375 de minute, timp de 45-50 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista