Pui la cuptor cu cartofi, fenicul și mentă

Puiul la cuptor cu cartofi, fenicul și menta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 634 calorii, 37g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fenicul la cuptor și cartofi, Carne de porc de fenicul la cuptor cu cartofi lemony și ceapă, și Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți sferturile de fenicul la foc mare timp de 5 minute.
Se scurge bine și se usucă.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentați tocanele și coapsele de pui cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul într-o tigaie mare, aranjând bucățile în jurul marginii.
Adăugați vinul în tigaie și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute, răzuind orice bucăți rumenite.
Adăugați apa în tigaie și fierbeți timp de 1 minut, apoi turnați lichidul în tigaia de prăjire. Aranjați feliile de cartof în centrul tigaiei într-un strat uniform. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați feliile de ceapă deasupra cartofilor și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați usturoiul, frunzele de dafin, rozmarinul și menta peste tot. Aranjați sferturile de fenicul peste ceapă. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 35 de minute, sau până când puiul este fiert și cartofii și feniculul sunt fragede.
Transferați puiul și legumele într-un platou. Aruncați frunzele de dafin. Puneți tigaia la foc mare și fierbeți până când sucurile din tigaie se reduc la 2/3 cană, aproximativ 3 minute. Condimentați sucurile cu sare și piper și turnați într-o barcă cu sos încălzită.
Serviți puiul, trecând sucurile separat la masă.