Pui La Cuptor Cu Caper
Puiul la cuptor cu Caper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 253 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $2.51 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui de muștar la cuptor cu orez de lămâie-mănâncă sănătos 2016, Somon La Cuptor Cu Sos De Capere, și Cambulă la cuptor cu mărar și cremă de capere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Aranjați puiul într-o oală de lut rezistentă la cuptor sau într-un vas mediu de copt. Se acoperă cu suc de lămâie și se condimentează cu piper.
Într-un castron mic, amestecați untul topit, sosul de friptură, 2 linguri de capere și 2 linguri de lichid de capere. Rezervați caperele și lichidul rămas pentru o altă utilizare.
Se toarnă amestecul de unt peste pui pentru a acoperi.
Acoperiți și coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Stropiți cu lichidul rămas din vasul de copt pentru a servi.