Pui La Cuptor Cu Caper

Pui La Cuptor Cu Caper
Puiul la cuptor cu Caper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 253 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $2.51 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui de muștar la cuptor cu orez de lămâie-mănâncă sănătos 2016, Somon La Cuptor Cu Sos De Capere, și Cambulă la cuptor cu mărar și cremă de capere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aranjați puiul într-o oală de lut rezistentă la cuptor sau într-un vas mediu de copt. Se acoperă cu suc de lămâie și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-un castron mic, amestecați untul topit, sosul de friptură, 2 linguri de capere și 2 linguri de lichid de capere. Rezervați caperele și lichidul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se toarnă amestecul de unt peste pui pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Acoperiți și coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Stropiți cu lichidul rămas din vasul de copt pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista