Pui La Cuptor

Pui La Cuptor
Puiul la cuptor necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 369 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți muștar dijon, jumătăți de piept de pui, cereale de fulgi de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Pui Macanez Portughez (Pui De Șofran De Nucă De Cocos La Cuptor), și Colete de pui la cuptor condimentate (pui en Papillote).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți smântâna, muștarul Dijon, usturoiul și piperul împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
SmântânăSmântână
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați puiul și întoarceți-vă pentru a vă asigura că sânii sunt bine acoperiți. Refrigerați 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Combinați fulgii de porumb și amestecul de supă de ceapă într-un bol. Apăsați ușor pieptul de pui în amestecul de fulgi de porumb pentru a acoperi și scutura orice exces. Așezați sânii acoperiți în vasul de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Stropiți untul topit peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista