Pui La Cuptor
Puiul la cuptor este un gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 361 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, piept de pui, sos de vinetă balsamică și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Pui Macanez Portughez (Pui De Șofran De Nucă De Cocos La Cuptor), și Colete de pui la cuptor condimentate (pui en Papillote) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Tăiați morcovii în diagonală în jumătate, apoi tăiați jumătate mai groasă din fiecare morcov pe lungime în jumătate; așezați într-un castron mare.
Adăugați cartofi și 2 linguri. dressing; arunca la haina.
Întindeți legumele pe jumătate din foaia de copt acoperită cu pergament.
Aruncați puiul cu pansamentul rămas; așezați, pielea în sus, pe foaia de copt cu legume.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până când puiul este gata (165F), transformând legumele după 30 min.
Transferați puiul și legumele în platou; top legume cu brânză.