Pui la Citrice
Puiul cu citrice durează aproximativ 7 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64 g de proteine , 66 g de grăsimi și un total de 965 de calorii . Mergeți la magazin și luați marinată rezervată, coaja de portocală, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui cu citrice cu caise, arahide și mentă , pui cu miere și citrice și salată de sfeclă și brânză albastră cu sos de vinaigretă cu citrice .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Combinați toate ingredientele într-o pungă mare de plastic resigilabilă și lăsați la frigider timp de 6 până la 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți puiul din marinadă, rezervând 1/4 cană pentru Glazură și puneți puiul într-o tavă de 13 pe 9 inci și coaceți timp de 45 de minute. Ungeți cu Glazură, întoarceți bucățile și coaceți încă 15 până la 25 de minute, ungând la fiecare 7 minute.
Scoateți din cuptor și aranjați puiul pe un platou de servire.
Intr-o cratita mica, la foc mediu-mare, adauga uleiul de masline. Cand uleiul este fierbinte adaugati salota si ghimbirul si caliti 3 minute.
Adăugați ingredientele rămase și reduceți focul la foc mic. Gatiti 15 minute. Ungeți puiul cu glazură după 45 de minute.