Pui Kiev
Pui Kiev ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 2 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană de unt, 1/2 linguriță de piper și 1 linguriță de usturoi praf. Pe o bucată de folie de aluminiu de 6x6 inci, întindeți amestecul la aproximativ 2x3 inci.
Așezați acest amestec în cea mai rece secțiune a congelatorului și congelați până când este ferm. Acest lucru se poate face înainte de timp.
Scoateți toată grăsimea din pieptul de pui. Dacă folosiți piept de pui întreg, tăiați-le în jumătate.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 bucăți de hârtie cerată și folosind un ciocan, bateți cu atenție la aproximativ 1/4 inch grosime sau mai puțin.
Când amestecul de unt este ferm, scoateți-l din congelator și tăiați-l în 6 bucăți egale.
Așezați o bucată de unt pe fiecare piept de pui. Îndoiți marginile de pui și apoi rulați pentru a încadra complet untul. Asigurați ruloul de pui cu frigarui mici sau scobitori.
Într-un bol de amestecare, bateți ouăle cu apă până devin pufoase. Într-un castron separat, amestecați împreună 1/4 linguriță piper negru, 1/2 linguriță praf de usturoi, buruieni de mărar și făină. Înveliți bine puiul cu făina condimentată. Înmuiați puiul făinat în amestecul de ouă și apoi rulați în firimiturile de pâine.
Puneți puiul acoperit pe o tavă superficială și răciți-l la frigider timp de 30 de minute.
Într-o tigaie adâncă de dimensiuni medii, încălziți uleiul vegetal la mediu-înalt. Se prăjește puiul aproximativ 5 minute, apoi se răstoarnă și se prăjește 5 minute mai mult sau până când puiul se rumeneste. Pentru a testa coacerea, tăiați într-unul dintre pieptul de pui rulat pentru a vă asigura că nu are un interior roz.
Se servește imediat, garnisit cu o răsucire de lămâie feliată și o stropire sau pătrunjel.