Pui Kiev

Pui Kiev
Pui Kiev ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 2 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/3 cană de unt, 1/2 linguriță de piper și 1 linguriță de usturoi praf. Pe o bucată de folie de aluminiu de 6x6 inci, întindeți amestecul la aproximativ 2x3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
UntUnt
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați acest amestec în cea mai rece secțiune a congelatorului și congelați până când este ferm. Acest lucru se poate face înainte de timp.
3
Scoateți toată grăsimea din pieptul de pui. Dacă folosiți piept de pui întreg, tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
4
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 bucăți de hârtie cerată și folosind un ciocan, bateți cu atenție la aproximativ 1/4 inch grosime sau mai puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
5
Când amestecul de unt este ferm, scoateți-l din congelator și tăiați-l în 6 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Așezați o bucată de unt pe fiecare piept de pui. Îndoiți marginile de pui și apoi rulați pentru a încadra complet untul. Asigurați ruloul de pui cu frigarui mici sau scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
7
Într-un bol de amestecare, bateți ouăle cu apă până devin pufoase. Într-un castron separat, amestecați împreună 1/4 linguriță piper negru, 1/2 linguriță praf de usturoi, buruieni de mărar și făină. Înveliți bine puiul cu făina condimentată. Înmuiați puiul făinat în amestecul de ouă și apoi rulați în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
MărarMărar
Pui întregPui întreg
ApăApă
OuăOuă
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
8
Puneți puiul acoperit pe o tavă superficială și răciți-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Într-o tigaie adâncă de dimensiuni medii, încălziți uleiul vegetal la mediu-înalt. Se prăjește puiul aproximativ 5 minute, apoi se răstoarnă și se prăjește 5 minute mai mult sau până când puiul se rumeneste. Pentru a testa coacerea, tăiați într-unul dintre pieptul de pui rulat pentru a vă asigura că nu are un interior roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se servește imediat, garnisit cu o răsucire de lămâie feliată și o stropire sau pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista