Pui Kiev

Pui Kiev
Pui Kiev ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 698 calorii, 34G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarhon, pătrunjel cu frunze plate, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă untul și ierburile proaspete. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
2
Așezați amestecul pe folie de plastic sau hârtie de ceară și rotiți-l într-o formă de bușteni cu diametrul de aproximativ 1 inch și puneți-l în congelator. Pentru cele mai bune rezultate, faceți acest lucru cu o seară înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare cu fund greu, încălziți uleiul la 300 de grade F sau până când o firimitură de pâine sfârâie când este aruncată. NU LĂSAȚI ULEIUL SĂ FUMEZE!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Luați piept de pui și folosind un cuțit ascuțit, faceți un buzunar pe partea superioară a sânului de cel puțin 1 inch lungime și aproximativ 1 inch adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Scoateți untul din congelator și tăiați-l în discuri de aproximativ 1 inch lungime. Umpleți untul în buzunarul făcut pe pieptul de pui, asigurându-vă că clapeta se poate închide pentru a ascunde untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6
În pregătirea pentru coacere, pregătiți următoarele: condimentați făina cu sare și piper și puneți-o într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
7
Se amestecă ouăle și laptele și se pune într-un alt vas de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
8
Așezați firimiturile de pâine într-un al treilea vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
9
Acoperiți 1 piept de pui în făină, îndepărtând orice exces. Apoi, în amestecul de ouă, acoperind complet și îndepărtând orice exces de lichid. Apoi acoperiți cu pesmet și puneți-l în ulei fierbinte. Gatiti pana se rumenesc la exterior si scoateti din ulei. Repetați procesul cu pieptul de pui rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Se scurge și se pune pe tava de copt și se pune la cuptor pentru încă 10 până la 12 minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Serviți cu salată crocantă sau legume și amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
AmidonAmidon
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista