Pui Kiev
Pui Kiev ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 687 calorii, 46G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți muștar dijon, ouă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Hamburghesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați untul, tarhonul, pătrunjelul, arpagicul, cimbru, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol. Scoateți amestecul pe o bucată de folie de plastic sau hârtie pergament și rotiți-l într-un buștean gros de 1 inch. Înfășurați și congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore și până la 3 zile.
Se taie untul congelat în 6 bucăți egale.
Așezați un piept de pui între 2 bucăți de folie de plastic sau 2 pungi mari de plastic resigilabile; Lira la 1/4 inch grosime cu o tigaie grea sau ciocan.
Se transferă într-o bucată curată de folie de plastic și se condimentează cu sare și piper. Puneți o bucată de unt herbat în centrul puiului; folosind folia de plastic ca ajutor, înfășurați bine puiul începând de la o parte lungă, învelind părțile scurte în timp ce mergeți. Înfășurați bine ruloul de pui în folie de plastic. Repetați cu puiul rămas și untul. Refrigerați rulourile cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și așezați un suport de sârmă pe o foaie de copt cu margini.
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Bateți ouăle și muștarul într-un alt vas superficial.
Puneți panko într-un al treilea fel de mâncare. Desfaceți rulourile de pui și condimentați generos cu sare și piper. Pe rând, dragați rulourile de pui în făină, apoi înmuiați amestecul de ouă și rulați în panko pentru a acoperi.
Încălziți 1/2 inch de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți rulourile de pui în 2 loturi, întorcându-se, până la auriu, 6 până la 8 minute.
Se transferă în raftul pregătit și se coace până se gătește, aproximativ 10 minute.
Fotografie realizată de Con Poulos