Pui Keligun

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Keligun. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 466 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso 's Chicken (puiul General Tso făcut cu pepite de pui Popeye' s).
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, oțetul, usturoiul și piperul negru măcinat.
Se amestecă împreună. Marinați puiul la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Scoateți puiul din frigider și aruncați marinada. Se fierbe sau pui la grătar timp de 25 până la 30 de minute sau până se fierbe și sucurile se limpezesc. Când puiul este gătit, îndepărtați oasele și tăiați carnea de pui.
Puneți puiul tăiat cubulețe într-un bol mediu.
Adăugați sucul de lămâie și sarea și amestecați împreună. Apoi adăugați condimentul de nucă de cocos, ceapa verde și piperul de lămâie.
Se amestecă toate împreună, se acoperă cu ceapă verde și se servește.