Rețeta pui Jamaican cu Salsa de Mango ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Acest fel principal are 269 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piper, condimente Jamaican jerk, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Jamaican prăjit cu salsa de Mango, Salsa jamaicană Jerk Salmon și Mango ananas, și Cotlete de porc jamaicane la grătar cu salsa de Mango.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați condimente și 1/4 linguriță de sare uniform peste pui. Înveliți puiul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Condimente
Pui întreg
Sare
3
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
În timp ce puiul gătește, combinați 1/4 linguriță de sare, coriandru și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.