Pui Italian și anghinare

Pui Italian și anghinare
Rețeta de pui Italian și anghinare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 338 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți oregano, cârnați de curcan, sos de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Italiană Aburită, Anghinare Umplute Italiene, și Anghinare Umplute Italiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Alunecați cojile din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent puiul și cârnații în ulei, până când ambele încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
5
Adăugați ciuperci și usturoi și amestecați des până când ciupercile sunt limpezi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați vin, roșii, sos de roșii, oregano, anghinare și ceapă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Acoperiți parțial tigaia și gătiți până când sosul este îngroșat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista