Pui Italian Umplut Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați puiul Italian umplut cu brânză. Pentru $1.37 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 230 calorii. Dacă aveți la îndemână pansament, sare, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Ardei umpluți cu Mac și brânză italiană, Pâine De Carne Italiană Umplută Cu Brânză, și Brânză Umplute Fleică Italiană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul uniform cu sare, 1/4 linguriță busuioc și piper roșu zdrobit.
Presărați fiecare jumătate de piept de pui cu 1 lingură de ardei gras tocat.
Așezați 1 băț de brânză pe lungime în jos în centru.
Roll up jeleu rola de moda.
Periați rulourile uniform cu pansament Italian.
Combinați boia și pesmetul; dragă rulouri de piept de pui în amestec de pesmet, întorcându-se la acoperire.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu cusătura de pulverizare de gătit în jos. Înveliți ușor rulourile de pui cu spray de gătit.
Se presară uniform cu busuiocul rămas.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când ați terminat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto