Pui italian simplu
Pui italian simplu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 283 de calorii, 30 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, unt, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Puiul simplu la grătar italian, Puiul simplu la cuptor și Pieptul de pui la cuptor.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați parmezanul, oregano, pătrunjelul, usturoiul, sare și piper. Înmuiați pieptul de pui în unt topit, apoi acoperiți cu amestecul de parmezan.
Puneți într-un 9-in uns. vas pătrat de copt.
Stropiți cu orice unt rămas.
Coaceți, neacoperit, la 425° timp de 15-20 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Serviți cu varză de Bruxelles, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multă arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, acesta este corpolent și catifelat, cu multe fructe și un final lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.