Pui italian picant cu paste și legume
Rețeta de pui italian Zesty cu paste și legume ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 42 calorii. Un amestec de dovlecei, 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Fasole Cu Paste Italiene Zesty, Salată De Paste Cu Sparanghel Italian, și Zesty Pui Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați legume; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant.
Adăugați pui; gatiti la foc mediu 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Adăugați amestecul de pui și pansamentul; se amestecă ușor. Se acoperă cu brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon