Pui Italian La Grătar

Puiul Italian la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 271 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, jumătăți de piept de pui, sos teriyaki și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu Salsa italiană, Tacos De Pui Italian La Grătar, și Salată De Pui Italiană La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sosul de salată și sosul teriyaki.
Scoateți 1/4 cană pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
Puneți puiul într-o pungă mare resigilabilă; adăugați marinada rămasă. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada din pui. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte. Ungeți cu marinată rezervată. Grătiți cu 3-4 minute mai mult pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne ajunge la 170.