Pui italian gustos
Rețeta Tasty Italian Chicken poate fi făcută în aproximativ 30 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 188 de calorii . Pentru 1,63 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 6. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, apă, condimente și făină. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce este destul de rău. Pui italian gustos , burgeri italieni gustoși și carne de vită și paste italiene gustoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, căleți ceapa și 1/8 linguriță de boia de ardei în 1 linguriță de ulei până se înmoaie. Se amestecă apa, pasta de roșii, frunza de dafin, bulion și condimente italiene. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Între timp, într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, parmezanul, sarea, pudra de usturoi, oregano și boia de ardei rămasă.
Adăugați pui; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, gătiți jumătate din pui în 1 linguriță de ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Scoateți și păstrați la cald; repetați cu puiul rămas și uleiul. Aruncați frunza de dafin.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.