Puiul Italian cu aragaz lent este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 165 calorii, 20g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, vinete, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Italian Cu Aragaz Lent, Supă De Pui Italiană Cu Aragaz Lent, și Pui și tăiței italieni cu aragaz lent.