Pui italian crocant, acoperit cu mozzarella
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, Chicken Italian Crispy Topped with Mozzarella ar putea fi o rețetă extraordinară fără lactate de încercat. Pentru 2,55 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 405 calorii , 32 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă de la Allrecipes are 9 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, sare, băuturi de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 78% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Frittata cu ardei roșu prăjit și cârnați italieni acoperită cu marinaran și mozzarella , frittata cu ardei roșu prăjit și cârnați italieni acoperite cu marinaran și mozzarella și pui crocant florentin cu mozzarella .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Se amestecă făina, 1 1/2 linguriță de sare, 1 linguriță de piper negru și piper cayenne într-un castron. Într-un bol separat, puțin adânc, bate oul.
Puneți firimiturile de panko într-un al treilea castron.
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Înmuiați fiecare pui fraged în făina condimentată, apoi în ou; se rulează în firimituri de panko. Prăjiți carnea de pui până când se rumenește pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați bucățile de pui pe o tavă de copt.
Încălziți încă 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu și adăugați roșiile, usturoiul, busuiocul, ceapa și un praf de sare și piper negru. Reduceți focul și fierbeți sosul de roșii până când începe să se îngroașe, amestecând des, aproximativ 10 minute. Peste fiecare bucată de pui se pune aproximativ 1 lingură de sos; acoperiți cu o jumătate de bucată de brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și clocotește, 8 până la 10 minute.