Puiul Italian necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 505 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare sunt Agrodolce de pui (un pui Italian dulce și acru), Pui Italian, și Cel Mai Bun Pui Italian.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti spaghetele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
2
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până la cald. Gatiti usturoiul si puiul in ulei 3-4 minute pe fiecare parte pana cand puiul este maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Presărați busuioc și fulgi de piper pe pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se toarnă supa peste pui; se presară cu brânză. Acoperiți și fierbeți 10 minute.