Pui Grecesc (Poate)

Puiul grecesc (poate) necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 482 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de brânză feta, jumătăți de piept de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}, Salată grecească de Avocado și pui la grătar cu sos grecesc, și Coaceți puiul grecesc și Demistificați etichetele de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti pieptul de pui in uleiul incins pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 5 minute in total. Se amestecă usturoiul, măslinele și strugurii; gătiți și amestecați 1 minut.
Presărați pieptul de pui cu brânză feta.
Se toarnă vinul în tigaie și se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți până când brânza s-a topit și sosul s-a redus la jumătate, cu aproximativ 5 minute mai mult.