Pui Grecesc Cu Aragaz Lent

Puiul grecesc cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 744 calorii, 47G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de lămâie, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Pui Grecesc Cu Aragaz Lent, Pui De Gătit Lent De Inspirație Greacă, și Pitas De Pui Grecesc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul, în interior și în exterior.
Puneți o jumătate din lămâie și 3 căței de usturoi în cavitatea puiului. Rezervați cealaltă jumătate de lămâie.
Puneți cartofii tăiați felii și ceapa în vasul unui aragaz lent.
Presărați restul de 3 căței de usturoi în jurul interiorului aragazului; așezați puiul pe legume.
Se toarnă vinul și uleiul de măsline. Se dizolvă bulionul în apa clocotită și se adaugă la aragaz.
Strângeți sucul de lămâie rămasă pe jumătate peste pui (strecurați semințele); se presara cu oregano. Condimentează puiul cu sare și piper negru.
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8-10 ore sau la setare ridicată 4-6 ore. Un termometru pentru carne, introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge un os, ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).