Pui glazurat cu portocale și arțar

Pui glazurat cu portocale și arțar
Rețeta de pui glazurat cu portocale și arțar poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 2,12 dolari per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială are 256 de calorii , 36 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ai la îndemână coajă de portocală, piper, sare și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Taste of Home. Merge bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 62% , ceea ce este solid. Rețete similare includ somon glazurat cu arțar și muștar , mușchi de porc învelit în bacon glazurat cu arțar și cotlete de mușchi de porc glazurate cu arțar, cu sos de curmale și couscous prăjit cu nuci de pin .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale, siropul, oțetul, muștarul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute. Adăugați busuiocul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Luați de pe foc; puneți deoparte.
3
Presărați puiul cu sarea și piperul rămase. Frigeți puiul la grătar, acoperit, la foc mediu, timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când termometrul pentru carne arată 165°, stropind frecvent cu amestecul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista