Pui glazurat cu portocale și arțar
Rețeta de pui glazurat cu portocale și arțar poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 2,12 dolari per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială are 256 de calorii , 36 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ai la îndemână coajă de portocală, piper, sare și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Taste of Home. Merge bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 62% , ceea ce este solid. Rețete similare includ somon glazurat cu arțar și muștar , mușchi de porc învelit în bacon glazurat cu arțar și cotlete de mușchi de porc glazurate cu arțar, cu sos de curmale și couscous prăjit cu nuci de pin .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale, siropul, oțetul, muștarul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute. Adăugați busuiocul și coaja de portocală.
Luați de pe foc; puneți deoparte.
Presărați puiul cu sarea și piperul rămase. Frigeți puiul la grătar, acoperit, la foc mediu, timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când termometrul pentru carne arată 165°, stropind frecvent cu amestecul de suc de portocale.