Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar
Puiul glazurat cu arțar-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 274 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, jumătăți de piept de pui, muștar măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar, Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar, și Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Presărați puiul cu piper și sare.
Adăugați puiul în tigaie; saut 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați bulion, sirop, cimbru și usturoi în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați oțet și muștar; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Întoarceți puiul în tigaie și puneți amestecul de muștar peste pui.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
Puneți tigaia la foc mediu; gatiti amestecul de mustar 2 minute sau pana cand lichidul este siropos, amestecand frecvent.