Pui Glazurat Cu Ghimbir La Grătar

Puiul glazurat cu ghimbir la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 162 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Pui Glazurat Cu Ghimbir La Grătar, Piept de pui glazurat cu mere și ghimbir la grătar, și Miere La Grătar Glazurată Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente înun castron mic.
Înveliți un suport pentru alimente cu spray de gătit pentru legume; așezați pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Așezați puiul pe raft; periați cu jumătate de amestec de muștar. Grătar 5 minute; întoarceți puiul și periați cu amestecul de muștar rămas. Gratiți încă 5 minute sau până când ați terminat.
Notă: pentru a coace puiul, puneți - l într-un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci și periați cu amestec de muștar.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când ați terminat. Se fierbe la 4 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 1 până la 2 minute sau până devine aurie.