Pui Glazurat Cu Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul glazurat cu caise. O porție conține 250 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, zahăr brun, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caise Glazurate De Pui, Pui Glazurat Cu Caise, și Pui glazurat cu caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și rumeniți coapsele de pui pe ambele părți, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Scoateți coapsele de pui și puneți-le deoparte. În tigaia fierbinte, gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă jumătățile de caise, sosul de chili, zahărul brun, scorțișoara, cardamomul, ghimbirul și ardeiul negru într-un blender și se pulsează de mai multe ori până la piure.
Se toarnă amestecul în tigaie cu ceapa, se aduce la fierbere și se reduce focul la foc mic. Se fierbe sosul până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Întoarceți coapsele de pui în sos și sosul de lingură peste pui. Se fierbe până când puiul este fraged și nu mai este roz în interior, 15 până la 20 de minute.
Serviți puiul acoperit cu sos.