Pui Georgia

Pui Georgia
Puiul Georgian este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 216 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Sâmbăta cu Rachael Ray - Georgia Peach sandwich-uri de pui, Ruladă de pui prăjită cu cremă triplă americană și șuncă de Georgia, și Georgia Pecan Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2
Adăugați ciuperci și șobolani și presărați cu sare și piper. Gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați puiul și gătiți 10 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați puiul în platou și presărați brânză rasă. Sus cu amestec de ciuperci. Gatiti si lasati sa stea 5 minute sau pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista