Pui Fript În Stil Marocan

Pui Fript În Stil Marocan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript în stil marocan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1326 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de turmeric, scorțișoară măcinată, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Fript În Stil Marocan, Pui și cartofi prăjiți în stil marocan, și Găini Cornish prăjite în stil marocan cu legume.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul, mierea, scorțișoara și turmericul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați 1/4 cană de unt de miere într-un castron mic; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MiereUnt De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați puiul pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Ungeți cu puțin unt de miere rămas; se presară sare și piper. Prăjiți puiul până când termometrul introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de la 170 de la 170 de la 10 la 10 de la 10 la 10 minute, perindând ocazional cu unt de miere și acoperind ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui PrăjitPui Prăjit
Unt De MiereUnt De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Transferați pe platou.
7
Se servește cu unt de miere rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MiereUnt De Miere
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista