Reteta de pui fript suedez cu orez de mere condimentat este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, ulei de măsline, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chiftele Suedeze Cu Mere Condimentate, Friptură De Porc Cu Mere Condimentată, și Carne De Porc Condimentată Și Friptură De Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°. Blanch cartoful dulce în apă clocotită timp de două minute, apoi scurgeți, clătiți în apă rece și scurgeți again.In un castron mediu, combinați cartofi dulci, ceapă, mere, șalotă, usturoi, cimbru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cele 2 linguri de apă și uleiul de măsline și adăugați la amestecul de legume, aruncând pentru a acoperi.Cu un mortar și pistil (sau cu spatele unei tigaie grele pe o tăietură) zdrobiți ușor scorțișoara, cardamomul, anasonul stelat, cuișoarele, boabele de piper alb-negru (puteți folosi tot negrul dacă asta aveți) cu lingurita de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Alb
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Chile Scotch Bonet, Tocat
Fripturi De Carne Din New York
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați jumătate din amestecul de condimente în legume și rezervați restul.Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Îndepărtați tot excesul de grăsime.Umpleți ușor cavitatea păsării cu aproximativ jumătate din amestecul de legume și legați picioarele păsării împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie și frecați-l peste tot cu amestecul de condimente rezervat.Împrăștiați amestecul de legume rămas în jurul puiului.Prăjiți aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Scoateți legumele care sunt libere în tigaie și puneți-le deoparte într-un castron.Continuați să prăjiți încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne, introdus în coapsă, ajunge la 71°.în acest timp, dacă tigaia devine prea uscată, adăugați apă câteva linguri odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
7
Transferați puiul pe o scândură, îndepărtați umplutura și adăugați-l la celelalte legume și acoperiți puiul liber cu folie.Păstrați legumele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Așezați tigaia la foc pe aragaz și adăugați apa și bulionul sau vinul alb.Aduceți lichidul la fierbere, amestecând și răzuind pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Turnați lichidul într-o cană de măsurare, degresând cât de bine puteți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
10
Se toarnă aproximativ 1/2 dintr-o cană de lichid într-o barcă de sos și se menține cald.
11
Adăugați, dacă este necesar, apă la lichidul rămas de dezghețare, astfel încât să aveți o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Combinați orezul, o cană de apă, o cană de lichid deglazant și sarea într-o cratiță medie.Aduceți la fierbere peste mare heat.As de îndată ce orezul fierbe, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți orezul până la gata, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Scoateți de pe foc și pliați orezul împreună cu 1 și 1/2 linguri de iaurt și legumele rezervate.Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Mazăre Goya®
14
Combinați iaurtul rămas cu sucurile de tigaie din barca cu sos.Tăiați puiul și serviți cu orez, trecând vasul de sos pentru cei care au nevoie de puțin lichid în plus.