Pui fript portocaliu-cimbru cu legume rădăcinoase

Pui fript portocaliu-cimbru cu legume rădăcinoase
Puiul prăjit de portocale-cimbru cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1041 calorii, 70g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,96 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, frunze de cimbru, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cel mai bun pui fript și legume rădăcinoase, Pui Prăjit Rapid Și Legume Rădăcinoase, și Pui și legume prăjite cu arțar portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți măruntaiele din pui și rezervați-le pentru alte utilizări. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți bine pasărea în interior și în exterior; se usucă. Dacă doriți, pliați vârfurile aripilor sub prima îmbinare. Setați pieptul de pasăre pe un suport în formă de V într-o tigaie de 11 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Grate 2 linguri coaja de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3
Tăiați portocalele în jumătate transversal și alezați sucul; ai nevoie de cel puțin 2/3 cană. Într-un castron mic, amestecați coaja rasă și frunzele de cimbru. Începând de la gât, ușurați ușor degetele sub pielea de pui pentru a o slăbi peste sân. Împingeți 3 linguri amestec de coajă de portocală-cimbru sub piele și răspândiți uniform pe sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați 2 jumătăți portocalii (aruncați restul), 4 crenguțe de cimbru și 2 șalote în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
5
Într-un castron, amestecați șalotele rămase, cartofii și morcovii cu ulei de măsline. Distribuiți legumele în jurul puiului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă 1/3 cană suc de portocale peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Presărați ușor puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când legumele sunt bine rumenite și fragede atunci când sunt străpunse și un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os ajunge la 170 sau 180 prin cea mai groasă parte a coapsei la articulație, 1 1/4 până la 1 3/4 ore. După aproximativ 30 de minute, întoarceți legumele cu o spatulă largă. Dacă sucurile de tigaie încep să se ardă, turnați aproximativ 1/4 cană de apă în jurul marginii tigaiei și amestecați pentru a răzui fără picături, amestecând cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Introduceți o furculiță de sculptură în cavitatea corpului, piercing carcasă; ridicați pasărea și înclinați pentru a scurge sucurile în tigaie. Puneți puiul pe un platou cu margini. Cu o lingură cu fante, ridicați legumele din tigaie și aranjați în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sculptură FurculițăSculptură Furculiță
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Lăsați să se odihnească într-un loc cald aproximativ 15 minute.
11
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați sherry, bulion, smântână și amestecul rămas de coajă de portocală-cimbru și suc de portocale. Se amestecă de multe ori la foc mare, răzuire biți rumenite gratuit, până la redus la 1 cana, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
13
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
14
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un ulcior sau castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Garnisiți platoul cu crenguțele de cimbru rămase. Carve pui și se servește cu legume și sos de sherry-smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sos De SmântânăSos De Smântână
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
16
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista