Pui fript portocaliu-cimbru cu legume rădăcinoase
Puiul prăjit de portocale-cimbru cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1041 calorii, 70g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,96 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, frunze de cimbru, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cel mai bun pui fript și legume rădăcinoase, Pui Prăjit Rapid Și Legume Rădăcinoase, și Pui și legume prăjite cu arțar portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți măruntaiele din pui și rezervați-le pentru alte utilizări. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți bine pasărea în interior și în exterior; se usucă. Dacă doriți, pliați vârfurile aripilor sub prima îmbinare. Setați pieptul de pasăre pe un suport în formă de V într-o tigaie de 11 pe 17 inci.
Grate 2 linguri coaja de portocale.
Tăiați portocalele în jumătate transversal și alezați sucul; ai nevoie de cel puțin 2/3 cană. Într-un castron mic, amestecați coaja rasă și frunzele de cimbru. Începând de la gât, ușurați ușor degetele sub pielea de pui pentru a o slăbi peste sân. Împingeți 3 linguri amestec de coajă de portocală-cimbru sub piele și răspândiți uniform pe sân.
Așezați 2 jumătăți portocalii (aruncați restul), 4 crenguțe de cimbru și 2 șalote în cavitatea corpului.
Într-un castron, amestecați șalotele rămase, cartofii și morcovii cu ulei de măsline. Distribuiți legumele în jurul puiului în tigaie.
Se toarnă 1/3 cană suc de portocale peste pui.
Presărați ușor puiul cu sare și piper.
Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până când legumele sunt bine rumenite și fragede atunci când sunt străpunse și un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os ajunge la 170 sau 180 prin cea mai groasă parte a coapsei la articulație, 1 1/4 până la 1 3/4 ore. După aproximativ 30 de minute, întoarceți legumele cu o spatulă largă. Dacă sucurile de tigaie încep să se ardă, turnați aproximativ 1/4 cană de apă în jurul marginii tigaiei și amestecați pentru a răzui fără picături, amestecând cu legume.
Introduceți o furculiță de sculptură în cavitatea corpului, piercing carcasă; ridicați pasărea și înclinați pentru a scurge sucurile în tigaie. Puneți puiul pe un platou cu margini. Cu o lingură cu fante, ridicați legumele din tigaie și aranjați în jurul puiului.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald aproximativ 15 minute.
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din tigaie.
Adăugați sherry, bulion, smântână și amestecul rămas de coajă de portocală-cimbru și suc de portocale. Se amestecă de multe ori la foc mare, răzuire biți rumenite gratuit, până la redus la 1 cana, 8-10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un ulcior sau castron mic.
Garnisiți platoul cu crenguțele de cimbru rămase. Carve pui și se servește cu legume și sos de sherry-smântână.
Se adaugă sare și piper după gust.