Pui Fript Marinat Cu Ierburi Proven 6AL-Marinat
Puiul fript marinat cu ierburi proven este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 558 calorii, 43G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți cimbru, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt La grătar la perfecțiune! Friptură De Vită Marinată Cu Trei Vârfuri, Pui Fript Provensal, și Friptură De Pui Provensal.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți puii cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Așezați puii pe o suprafață de tăiere. Împărțiți puii pe jumătate pe lungime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați rozmarinul și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit. Frecați amestecul sub pielea slăbită și peste sâni și tobe.
Așezați jumătățile de pui în pungi mari de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 4 ore sau până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 50
Scoateți jumătățile de pui din pungi.
Așezați jumătățile de pui, cu pielea în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 500 timp de 30 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Scoateți jumătățile de pui din tigaie; acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea.