Pui Fript Glazurat Cu Afine
Puiul fript glazurat cu afine este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 559 calorii, 27G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, muștar, pulpe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Porc Glazurată Cu Afine, Curcan fript glazurat cu umplutură de afine, și Friptură De Porc Savuroasă Cu Glazură De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe foaia de copt cu margini. Se usucă, apoi se freacă cu 1 lingură de ulei și se condimentează cu sare și piper.
Coaceți carnea de pui până la 3/4 fierte prin (aproximativ 130 de litri F) și pielea este de aur, 15 la 20 de minute (lingura off topite grăsime în cazul în care cuptorul începe să fumeze).
În timp ce puiul se coace, faceți glazură.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotă și 1/4 linguriță sare. Gătiti până când șalotele s-au înmuiat, aproximativ 3 minute.
Adăugați afine și 1/2 cană de apă. Aduceți la foc mic (reglați căldura dacă este necesar) și fierbeți până când fructele de pădure s-au înmuiat și se descompun, zdrobind ușor de câteva ori cu un tocător de cartofi.
Rezervați 1/2 cană amestec de afine. Tulpina afine rămase, apăsând ferm împotriva filtru (ar trebui să aveți aproximativ 1/2 ceasca). Reveniți la oală și amestecați miere, zahăr brun și muștar uscat. Se aduce la foc mic la foc mediu și se reduce până se îngroașă și siropoasă, aproximativ 3/4 cană. Se amestecă cimbru și se condimentează după gust. Rezervați aproximativ 1/4 cană pentru a glazura puiul.
Când puiul este gata, scoateți din cuptor și întindeți 1 lingură glazură peste fiecare pulpă de pui. Creșteți căldura la 475 CMF și gătiți până când puiul este gătit (170 CMF) și glazura s-a întunecat și s-a caramelizat, încă 5 până la 10 minute.
Combinați afine rezervate cu glazura rămasă (nu este folosită pentru glazura puiului) și serviți cu pui.